Over Ons

Bij Tastelly dompelen we je onder in een wereld van heerlijke belegde broodjes en meer van ongeëvenaarde kwaliteit. Gun jezelf dat moment van puur genieten op elk uur van de dag. Proef de ambacht in onze producten, dagelijks ovenvers!

Laat al je zorgen even achterwege terwijl wij je verwennen met producten gemaakt met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Of het nu gaat om een informele familiereünie, een zakelijke bijeenkomst of een andere speciale gelegenheid, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze bakkerijproducten, waaronder stokbroden, pistolets en sandwiches, worden al twee generaties lang op ambachtelijke wijze vervaardigd. In 2022 nam de derde generatie het roer over en lanceerde Tastelly als een unieke broodjeszaak.

Wij, de drijvende krachten achter Tastelly, zijn een dynamische jonge onderneming gevestigd in Erps Kwerps (Kortenberg). Onze identiteit is gevormd door traditie en passie voor het bakkersambacht.

Maar waar komt de naam Tastelly vandaan? Ik ben Olivier, de oprichter van Tastelly. Mijn jeugd was verrijkt met de aanwezigheid van ons hondje Elly, die in juni 2023 ons helaas heeft verlaten. Haar vrolijkheid en liefde inspireerden ons om diezelfde energie door te geven aan onze klanten. Tastelly, een harmonie van “tasty” en “Elly”, is niet zomaar een naam – het is een belofte van smaak, vreugde en energie. Laat ons je batterijen opladen en je dag opvrolijken, net zoals Elly dat altijd deed.